Pihan rakennusaikoja vielä jäljellä

Pihan rakennusaikoja vielä jäljellä

Loppukesä ja syksy ovat hyvää aikaa piharakentamiselle. Istutustyöt vaativat aina vettä, joten syyssateet ovat hyväksi vihertöille. Meillä on vielä muutamia rakennusaikoja jäljellä tähän kauteen. Jos mietit pihasi uudistamista tai pihasi on vielä rakentamatta, nyt kannattaa toimia nopeasti ja olla yhteydessä piharakentaja Antti Töröön yhteydenottolomakkeella tai soittamalla suoraan: +358055580057 Syksyllä rakennetusta pihasta pääsee nauttimaan heti keväällä.

Muurit, siirtonurmet ja liuskekiviterassi sekä liuskekiviportaat.

Kevään rakennusajat varataan syksyllä

Jos haluat pihasi kuntoon kevään ylioppilasjuhliin tai ensi juhannukseksi, toimi nyt. Kevään rakennusajat ovat halutuimpia ja niitä lyödään lukkoon jo edellisenä syksynä. Nyt on hyvä hetki olla yhteydessä pihasuunnittelijaan ja tilata tarvittavista uudistuksista suunnitelma. Pihasuunnitelman tärkeydestä on kerrottu Miksi pihasuunnitelma? -kirjoituksessamme. Suunnitelman avulla me piharakentajat pystymme laskemaan tarjouksen pihan rakentamisesta. Toteutamme tv-ohjelmissa, kuten Huvila ja Huussi- sekä Kotoisa-ohjelmissa, nähtyjä pihojen muodonmuutoksia kokonaisurakointina maansiirtotöistä kiveyksiin, terasseihin, istutuksiin ja viheralueisiin. Olemme erikoistuneet vaativiin kivitöihin kuten pengerrykset, kiviaidat ja kiviportaat.

Kiviaita kallion päällä.

Jos kyseessä on selkeät muutostyöt ja tiedätte, mitä haluatte uudistaa, kannattaa laittaa muutama kuva nykytilanteesta, mittoja ja ajatuksenne uudistuksesta yhteydenottolomakkeella, niin laskemme hinta-arvion remontille. Pihamateriaalien valinnassa autamme mielellämme ja Kivitarhan näyttelyalueella voi myös suunnitella ja tutustua eri pihakiviin ja pihamateriaalien parhaisiin paloihin. Kivitarhalla pidetään Piharakentamisen sunnuntai -näyttelyitä ja avoimia ovia säännöllisesti, katso etusivulta näyttelyajat.